<span class="ql-color-brandwhite">Snoerloos Outdoor Equipment</span><br>

Snoerloos Outdoor Equipment

MILWAUKEE® levert al bijna een eeuw prestatiegerichte oplossingen aan professionele gebruikers. Onze heavy-duty tuingereedschappen leveren kracht, snelheid, koppel en duurzaamheid die nodig zijn voor diverse toepassingen.

NIEUWSTE TOEVOEGINGEN AAN HET OUTDOOR ASSORTIMENT
Bekijk de nieuwste toevoegingen aan het Outdoor assortiment. Van werktuigen voor hovenier & tuin zoals kettingzagen en heggenscharen, tot het eerste verwisselbare tanksysteem in de sector in onze M18™ SWITCH TANK™.

QUIK-LOK™ OPZETSYSTEEM

Ontworpen voor tuin- en tuinbouwprofessionals, het QUIK-LOK™ opzetsysteem is een veelzijdig systeem voor buitengebruik met meerdere aanbouwdelen die worden aangedreven door één M18 FUEL™ aandrijfkop.

M18™ FUEL™ outdoor power head basis
M18™ FUEL™ outdoor power head basis
M18 FOPH
Verlengstuk of opzetstuk uit de lijst slepen
QUIK-LOK™ verlengstuk
QUIK-LOK™ verlengstuk
M18 FOPH-EXA
QUIK-LOK™ kantenmaaier opzetstuk
QUIK-LOK™ kantenmaaier opzetstuk
M18 FOPH-EA
QUIK-LOK™ grastrimmeropzetstuk
QUIK-LOK™ grastrimmeropzetstuk
M18 FOPH-LTA
QUIK-LOK™ heggenschaar opzetstuk
QUIK-LOK™ heggenschaar opzetstuk
M18 FOPH-HTA
QUIK-LOK™ kettingzaag opzetstuk
QUIK-LOK™ kettingzaag opzetstuk
M18 FOPH-CSA

SWITCH TANK™

Het M18™ SWITCH TANK™ verwisselbare sproeier- en watertoevoersysteem levert een onmiddellijke, constante en regelbare druk zonder manueel pompen. Verwissel met gemak een van de compatibele tanks.

M18™ SWITCH TANK™
M18™ SWITCH TANK™
M18 BPFPH
Sleep SWITCH TANK™
M18™ SWITCH TANK™ 15 L chemische spuit-tank
M18™ SWITCH TANK™ 15 L chemische spuit-tank
M18 BPFP-CST
M18™ SWITCH TANK™ 15 L waterverstuiver
M18™ SWITCH TANK™ 15 L waterverstuiver
M18 BPFP-WST

Gallery

Outdoor Power Equipment
QUIK-LOK™ KANTENMAAIER OPZETSTUK
QUIK-LOK™ KETTINGZAAG OPZETSTUK
QUIK-LOK™ HEGGENSCHAAR OPZETSTUK
QUIK-LOK™ BOSMAAIER OPZETSTUK
M18™ SWITCH TANK™ 15 L SPUIT VOOR BESPROEIEN BETONBEKISTING
M18™ SWITCH TANK™ 15 L CHEMISCHE SPUIT-TANK
M18™ SWITCH TANK™ 15 L WATERVERSTUIVER
Inzetten op draadloos
Inzetten op draadloos
Inzetten op draadloos
Bij Milwaukee® ontwikkelen we oplossingen voor outdoor power equipment die schadelijke emissies vermijden en de geluidsoverlast van benzinegereedschap in gebruik verminderen. Er wordt 23 x meer koolmonoxide uitgestoten door een 2-takt bladblazer dan door een gemiddelde pick-up truck. Wij zetten ons in voor de productie van snoerloos gereedschap voor outdoor gebruik om ons milieu te verbeteren.
Het Volledige Outdoor Power Equipment Assortiment
MILWAUKEE® Outdoor Power Equipment
Innovatie is de kern van wat we doen. Ontdek welke intelligente technologieën in elk van onze outdoorgereedschappen zijn verwerkt en hoe elk gereedschap op unieke wijze is ontworpen voor optimale prestaties.

BEKIJK MEER

HOVENIER & TUIN

Ons Outdoor Power Equipment is geoptimaliseerd voor de perfecte combinatie van prestaties, draagbaarheid en productiviteit voor professionals in de hovenier- & tuinsector.

HOVENIER & TUIN

TWEE SYSTEMEN,EEN OPLADERDUAL COMPATIBILITY

Gekoppeld aan onze dual platform acculader, bieden onze M12™ en M18™ systemen maximale productiviteit op het werk met meer dan 200 oplossingen.*

PRESTATIEGERICHT
PRESTATIEGERICHT
EQUIPMENT REDEFINED
EQUIPMENT REDEFINED
Snoerloos Tuingereedschap

Als u op zoek bent naar nieuw outdoor power equipment, hoeft u niet verder te zoeken dan Milwaukee. Milwaukee levert al bijna een eeuw prestatiegerichte oplossingen aan professionele gebruikers. Wij ontwerpen professioneel tuingereedschap voor zwaar gebruik om de klus beter, sneller, betrouwbaarder en veiliger te klaren. Met onze M12™ en M18™ systemen zijn wij op een missie om een volledig snoerloze werkplek te creëren.

Is snoerloos, bedraad of benzine tuingereedschap beter? Bij het kiezen van professioneel outdoor power equipment is het kiezen van de juiste stroomvoorziening een belangrijke beslissing. Benzinegereedschap kan snel worden bijgevuld en zorgt dus voor minimale stilstand tijdens het gebruik. U bent niet gebonden aan stopcontacten in de buurt, waardoor u veel bereik hebt. Ze maken echter het meeste lawaai, zijn vaak zwaarder en hebben hogere gebruikskosten. Apparatuur met snoer is beter voor de uitstoot en kan voortdurend worden gebruikt, maar ze kunnen moeilijk te manoeuvreren zijn wanneer de stekker in het stopcontact zit. Ze bieden niet dezelfde bewegingsvrijheid en gebruiksgemak. Draden in de buurt van uw werk vormen een direct veiligheidsrisico dat met snoerloze apparatuur kan worden weggenomen. Accu's hebben tijd nodig om op te laden en kunnen daarom leiden tot meer stilstandtijd dan benzine- of snoergereedschap. De aankoop van extra accu's kan dit echter tegengaan. Wat zijn de voordelen van snoerloos gereedschap voor buiten? In een rapport van de Royal Horticultural Society uit 2017 werd aanbevolen het gebruik van op benzine werkend tuingereedschap te verminderen met het oog op de klimaatverandering. Accu-aangedreven tuingereedschap biedt professionals een aantal voordelen ten opzichte van hun alternatieven. Deze omvatten:​

  • Minder lawaai - werk met meer discretie in geluidsgevoelige omgevingen zoals scholen en ziekenhuizen. Als u de trekker loslaat, wordt het lawaai veel sneller onderdrukt dan bij benzine-instrumenten en loopt u minder risico op geluidsgerelateerde gezondheidsproblemen.
  • Lage gebruikskosten - schommelingen in de benzineprijzen maken het moeilijk om de gebruikskosten van uw gereedschap te voorspellen. Elektriciteit is goedkoper dan benzine en u hoeft het terrein niet te verlaten om de stroom in uw gereedschap bij te vullen. Bovendien verbruikt u alleen stroom wanneer u de trekker overhaalt.
  • Geen uitstoot op de plaats van gebruik - dat is beter voor de gebruiker en voor het milieu in zijn geheel. Voor sommige klussen is een lage uitstoot vereist en accu-aangedreven gereedschap kan u dat opleveren.
  • Weinig trillingen - er is minder kans op letsel aan uw hand of arm door trillingen. De Health and Safety Executive schat dat bijna 2 miljoen mensen in het VK het risico lopen op Hand-Arm Vibration Syndrome (HAVS). Overschakelen op batterijvoeding kan uw risico verminderen.
  • Minder onderhoud - borstelloze motoren hebben slijtvaste onderdelen. Milwaukee's POWERSTATE™ borstelloze motoren maken minder lawaai en koelen sneller af, waardoor u jarenlang kunt rekenen op onderhoudsvrije prestaties.
  • Gemakkelijke opslag - elimineer de mogelijkheid van brandstoflekkage en de gevaren waartoe dit kan leiden. Bovendien zal uw brandstof niet verouderd worden wanneer u hem niet gebruikt. Welk tuingereedschap is snoerloos? Milwaukee biedt een reeks professionele snoerloze outdoor power equipent die zijn ontworpen om het vermogen, de snelheid, het koppel en de duurzaamheid te leveren die nodig zijn voor diverse toepassingen. Innovatie is de kern van wat wij doen en dat heeft geresulteerd in de ontwikkeling van het M12™ en M18™ snoerloze systeem van elektrisch gereedschap.
Lees meer