EQUIPMENT REDEFINED
Gericht op trades
Uitbreidend assortiment

MXFUEL demo aanvragen

Hoeveel mensen heeft uw bedrijf in dienst?

Ik zou graag de volgende MX FUEL producten willen zien:

Uw bericht

DE MX FUEL™ REEKS

DE MX FUEL™ REEKS

MX FUEL™ 350 mm doorslijpmachine
 • 350 mm zaagcapaciteit
 • Snelste snedes van begin tot einde
 • Geen benzinedampen
Lees meer
MX FUEL™ 25 kg klasse 28 mm Hex sloophamer
 • Slaat hard met geringe trillingen
 • Probleemloos werken zonder snoer of benzine
 • Breekt tot wel 2T beton per accu-lading
Lees meer
MX FUEL™ 150 mm diamanten kernboor
 • Boor biedt meer vertrouwen
 • Boort gaten tot 152 mm
 • Hogere productiviteit door kortere installatietijd
Lees meer
MX FUEL™ rioolreinigingsmachine met POWERTREDZ™
 • POWERTREDZ™ LIFT ASSIST
 • VERMOGEN OM VERSTOPPINGEN TE VERWIJDEREN TOT 60 M
 • VUIL BLIJFT IN DE TROMMEL
Lees meer
MX FUEL™ torenlamp
 • Zeer goed draagbaar 3 M licht binnen/buiten
 • 27.000 Lumen voor verlichting van werkzaamheden en terreinen
 • Bestand tegen storm
Lees meer

Ontworpen voor de meest veeleisende
trades ter wereld

Engineered for the most Demanding Trades in the World Engineered for the most Demanding Trades in the World Engineered for the most Demanding Trades in the World

Powerstate™ koolborstelloze motor

Uniek ontwikkeld voor de eisen die elk apparaat nodig heeft

Geoptimaliseerd voor de perfecte combinatie van prestaties, draagbaarheid en productiviteit

Gebouwd met maximaal kopergehalte en hoogwaardige 'rare earth' magneten.

Powerstate™ Brushless Motor

Redlink Plus™ intelligentie

Meest geavanceerde systeem van apparatuur elektronica in de industrie.

Beschermt apparatuur met de beste thermische- en overbelastingscontrole in zijn klasse.

Levert communicatie binnen de applicatie, waardoor de prestaties van de apparatuur worden geoptimaliseerd.

Redlink Plus™ Intelligence

MX FUEL™ Redlithium™ accu pack

Marktleider in lithium-iontechnologie.

Gepatenteerd ontwerp beschermt tegen vallen, water en ruwe omgevingen.

Robuuste elektronica optimaliseert de prestaties voor elke combinatie van apparatuur en accu

MX Fuel™ Redlithium™ Battery Pack

Zero-emissie

MX FUEL ™ biedt niet alleen dezelfde kracht van gesnoerd en door benzine aangedreven apparatuur, maar produceert ook ZERO-EMISSIE.

Met de eliminatie van dampen en emissies met dit nieuwe platform, stelt dit de gebruiker in staat om hun koolstofuitstoot te verbeteren, evenals de gezondheid en veiligheid, omdat schadelijke dampen, geluid en trillingen die samenhangen met de werking van deze apparatuur worden geëlimineerd.

Als gevolg hiervan verhoogt dit de productiviteit, omdat gebruikers hierdoor binnenshuis, in greppels, in tunnels of zelfs in mijnen kunnen werken zonder hoofdpijn te krijgen van benzinedampen. Dit nieuwe systeem bespaart de eindgebruiker niet alleen tijd bij het bijvullen van de benzine/olie en het opstarten, maar biedt ook een kostenbesparing op het brandstofverbruik en het motoronderhoud.

Zero-emissie
MILIEU
GEZONDHEID
VEILIGHEID
PRODUCTIVITEIT
ECONOMISCHE BESPARINGEN
MILIEU

De oplossingen die we momenteel op de markt zien, worden aangedreven door verbrandingsmotoren die gassen zoals CO2, SO2, stikstofoxiden en deeltjes uitstoten. Sommige van deze gassen zijn broeikasgassen die bijdragen aan de klimaatverandering, terwijl andere gewoon schadelijk zijn voor de mens en het milieu in het algemeen. We zien nu al voorbeelden van regeringen die nu al aandringen op emissievrije alternatieven en we zouden al in 2025 kunnen zien dat er nul-emissiebanen ontstaan.


Met dit in gedachten is de MX FUEL™ serie de toekomst voor professionele gebruikers. De MX FUEL™ Afkortzaag kan in één jaar tijd meer dan 332,28 kg CO2 besparen op de uitstoot in de atmosfeer, in vergelijking met de directe concurrenten die op benzine rijden**. De MX FUEL™ Sloophamer kan meer dan 2433,60 kg CO2*** besparen en de MX FUEL™ Torenlamp meer dan 4061,57 kg CO2 in slechts één jaar****.

Om deze maatregelen gelijk te stellen aan een alledaags scenario, stoot een gemiddelde witte bestelwagen van een gebruiker die 10.000 km per jaar rijdt ongeveer 907 kg CO2***** uit. Deze MX FUEL™-oplossingen zullen de industrie verstoren en zo een stap dichter bij een groenere, veiligere en productievere werkplek komen.

GEZONDHEID

Zero Emissions gaat niet alleen over het milieu. Aangezien MX FUEL™ ZERO EMISSIE is, zijn er geen beperkingen op de plaats van gebruik. Gebruikers kunnen nu binnenshuis, in greppels, in tunnels of zelfs in mijnen werken, zonder hoofdpijn.


Vergeleken met de directe concurrenten die op benzine werken, heeft het MX FUEL™ Equipment System minder trillingen en veel minder lawaai. De nieuwe MX FUEL™ Sloophamer is ontworpen met een nieuw AVS-mechanisme om de totale impact van de trillingen op het lichaam van de gebruiker verder te beperken. Het ontwerp scheidt de kop van het apparaat van het slagmechanisme, waardoor de gebruiker verder wordt gescheiden van het slagpunt. Afkortszagen, generatoren en achtergrondverlichting zorgen vaak voor meer geluid op de werkplek door hun motoren. Door die benzinemotoren te elimineren, wordt het totale geluid op het werkterrein dat door dergelijke apparatuur wordt gegenereerd, duidelijk verminderd.

VEILIGHEID

Benzine op de werkplek brengt veel veiligheidsproblemen met zich mee. Het kost tijd en geld door de speciale eisen die gesteld worden aan de opslag en het transport ervan. Door hun aard is het nooit 100% veilig om licht ontvlambare benzine op de bouwplaats te hebben.


Een ander veiligheidsprobleem is het stationair draaien van het gereedschap. Bij gebruik van een benzine-afkortzaag is de kans groot dat een gebruiker het gereedschap tussen de sneden door neerlegt in plaats van het uit te schakelen. Door de trillingen van de motor kan het apparaat tegen iets aan botsen of van een richel vallen, waardoor de gebruiker en/of anderen gewond kunnen raken. Met de MX FUEL™ 'push to activate' knop die in alle oplossingen in het assortiment is geïntegreerd, resulteert dit in een enorme tijdsbesparing voor de gebruiker, wat betekent dat de gebruiker het gereedschap nooit stationair hoeft te laten draaien, omdat het gereedschap elke keer binnen enkele seconden kan worden gestart. MX FUEL™ maakt ook de noodzaak van benzine op de werkplek overbodig, wat betekent: geen mengen, geen risico op het morsen van brandstof over het gereedschap, geen beweging tijdens het stationair draaien en gewoonweg een veiligere werkplek.

PRODUCTIVITEIT

Een van de grootste gebruikersfrustraties is het verspillen van tijd aan het opzetten van een installatie zonder te snijden of iets te breken, het doorbrengen van tijd zonder het werk te doen waarvoor ze betaald worden.


Het bijvullen van een benzine afkortzaag duurt lang, zeker als we het vergelijken met hoe snel het zou kunnen zijn door het plaatsen van een accu, het indrukken van de startknop, het overhalen van de trekker en we zijn klaar om te zagen. Dat startproces is iets wat gebruikers misschien 10 keer per dag moeten doen, tenzij ze hun gereedschap de hele dag stationair willen laten draaien. Als ze dat 10 keer per dag doen, zullen ze dat in hun armen gaan voelen. Maar met deze MX FUEL™ technologie is er het potentieel om veel tijd te besparen en tijd is geld.

ECONOMISCHE BESPARINGEN

BENZINEBESPARING


De kosten voor het gebruik van apparatuur die op accu's werkt, zijn een stuk lager dan de kosten voor het gebruik van benzinemiddelen, net zoals een elektrisch voertuig goedkoper is dan een hybride auto, ongeacht waar ter wereld je je bevindt.

In vergelijking met zijn directe concurrenten kan de MX FUEL™ Afkortzaag een gemiddelde gebruiker meer dan €240 besparen, de Sloophamer meer dan €1.700 en de Torenlamp meer dan €1.800 in slechts één jaar******.

Vergelijking van de MX FUEL™ tools met hun directe concurrent. We hebben ontdekt dat je met de MX FUEL™ afkortzaag meer dan €250 kunt besparen met slechts één machine in één jaar. Voor de sloophamer bijna €1.000 en voor de Torenlamp meer dan €1.500.

ONDERHOUD

Het gaat niet alleen om de kostenbesparing van het niet hoeven kopen van brandstof, er zijn ook onderhoudskosten die kunnen worden bespaard. Bij benzinemiddelen zijn er veel onderdelen die kunnen breken, zoals bougies, brandstoffilters, carburateurs, luchtfilters, aandrijfriemen en startkabels. Er zijn ook veel potentiële problemen met het mengen van brandstof voor 2-taktmotoren, het missen van de exacte verhouding en het vergeten om motorolie toe te voegen. Dit kunnen allemaal kostbare zaken zijn.

Als alternatief wordt de MX FUEL™ aangedreven door een POWERSTATE™ koolborstelloze elektromotor. De elektromotoren hebben niet veel onderhoud nodig, omdat ze weinig slijtdelen hebben en er in vergelijking met een benzinemotor geen risico is op verkeerd gebruik of onderhoud.

De draadloze revolutie is nog maar net begonnen voor de markt van lichte apparatuur. Voortdurende investeringen in draadloze technologie ontgrendelen nu de mogelijkheid om emissies te elimineren en het geluid, de trillingen, het onderhoud van de benzine en de algemene risico's die gepaard gaan met de huidige benzine en de stroomkabel van de lichte apparatuur te verminderen - wat de veiligheid en de productiviteit van de eindgebruiker ten goede komt.

 

Compatibiliteit Systeem breed

Compatibiliteit <strong>Systeem breed</strong>

We zijn gefocust op het beschermen van investeringen van onze gebruikers door het leveren van hoogwaardige, tradegerichte oplossingen die volledig compatibel zijn met MX FUEL™ Redlithium™accu's

ALLE MX FUEL™ machines zijn uitgerust met het ONE-KEY™ systeem.
ONE-KEY™
TRACEER
BEHEREN
BEVEILIG
AANPASSEN
ONE-KEY™

ONE-KEY™, het eerste digitale platform voor gereedschappen en apparatuur, combineert een gratis te gebruiken inventarisatieprogramma met de intelligentste gereedschappen in de industrie. ONE-KEY™ biedt een nieuw niveau van controle en toegang tot informatie dat een revolutie teweegbrengt in de manier waarop het werk wordt gedaan.

TRACEER

TRACEER GEREEDSCHAP OVERAL

 • Lokaliseren van gereedschappen met behulp van geïntegreerde Bluetooth-technologie
 • Profiteer van het grootste traceernetwerk in de sector
 • Ontvang meldingen wanneer ontbrekende gereedschappen worden gevonden

BEHEREN

BEHEER BELANGRIJKE GEREEDSCHAPSINFORMATIE

 • Aankoopinformatie uploaden
 • Servicedocumenten bewaren
 • Stel terugkerende serviceherinneringen in

BEVEILIG

BEVEILIG VERLOREN OF GESTOLEN GEREEDSCHAP

 • Uitschakelen van gereedschap, voorkomt ongewenst gebruik
 • Op afstand vergrendelen van verloren of gestolen gereedschap als het binnen het bereik van het ONE-KEY™ netwerk komt
 • Meldingen ontvangen wanneer gereedschappen worden vergrendeld

AANPASSEN

GEREEDSCHAPSCONTROLE

Tower Light Only

 • De prestaties van het gereedschap aanpassen aan de behoeften van de gebruiker
 • Opgeslagen modi geven meer controle om dingen sneller gedaan te krijgen
 • Verbetert de productiviteit, veiligheid en efficiëntie van de gebruiker

HEAVY DUTY GARANTIE

Op gereedschap en accu's van MILWAUKEE zit standaard 1 jaar garantie. Ga naar milwaukeetool.nl als u deze garantie wilt verlengen.

De garantie op MX FUEL™ gereedschap kunt u verlengen van 1 jaar tot maximaal 2 jaar (1+1). Op MX FUEL™ accu's zit standaard 1 jaar garantie. Dit kan worden verlengd tot maximaal 2 jaar (1+1). Voor verlenging van de garantie is online registratie binnen 30 dagen na de aankoopdatum vereist.

 Elk stuk gereedschap van MILWAUKEE® wordt getest conform een uitgebreide en gecertificeerde procedure voordat het de fabriek verlaat en wordt geleverd met de garantie van geschiktheid voor NOTHING BUT HEAVY DUTY™.

 Bij MILWAUKEE® Tool zijn we trots op de producten en diensten die we onze professionele klanten aanbieden. De garantie kan alleen worden verlengd in de landen die worden vermeld op onze website voor garantieregistratie. Het aanbod van garantieverlenging geldt niet voor acculaders en meegeleverde accessoires of voor producten die worden verhuurd. Zie milwaukeetool.eu voor alle voorwaarden.

Leer meer over onze andere
snoerloze systemen
<%# Title %>

ONE-KEY™

Geen spreadsheets meer
Geen wachttijd meer
Alleen productiviteit en prestaties

Wees de eerste die op de hoogte is

*MX FUEL features three Milwaukee Tool-exclusive innovations – the POWERSTATE brushless motor, REDLINK PLUSintelligence, and the MX FUEL REDLITHIUM battery pack – to deliver a platform of equipment solutions designed from the ground-up to exceed the demands of the professional trades.
** Calculated based on prices in Germany https://www.milwaukeetool.eu/support/mx-fuel-calculations/mxf-cos350/
*** Calculated based on prices in Germany https://www.milwaukeetool.eu/support/mx-fuel-calculations/mxf-dh2528h/
**** Calculated based on prices in Germany https://www.milwaukeetool.eu/support/mx-fuel-calculations/mxf-tl/

*****Calculated based on prices in Germany, 200 working days, 4 hours per day, 1l 2-stroke fuel = 2.63 kg CO2; 1l Diesel = 3,02 kg CO2
******Calculated based on prices in Germany https://www.milwaukeetool.eu/support/mx-fuel-calculations/