100 JAAR
100 JAAR
Een eeuw van innovatie

Een eeuw van innovatie

Ontdek onze rijke geschiedenis en vastberaden toewijding aan uitmuntendheid terwijl we een opmerkelijke 100-jarige jubileum vieren.

Ontdek meer
/CMSPages/Transport

Het bedrijf

MILWAUKEE® Tool is een toonaangevende fabrikant van Heavy-Duty elektrisch gereedschap, accessoires, outdoor power equipment, handgereedschap, opslag en persoonlijke beschermingsmiddelen voor professionele gebruikers over de hele wereld.

Sinds het begin van het bedrijf in 1924, heeft MILWAUKEE® Tool de industrie geleid in zowel duurzaamheid als prestaties. Met een niet aflatende toewijding aan de professional, blijft MILWAUKEE® toonaangevend met een focus op het leveren van innovatieve, vakspecifieke oplossingen.

Of het nu door hun leiderschap in LITHIUM technologie is, zoals te zien in de M12™, M18™ & MX Fuel™ systemen, tijdbesparende accessoires of innovatieve handgereedschappen of opslagproducten, MILWAUKEE® is toegewijd aan het leveren van een constante stroom van geavanceerde oplossingen voor de professional die een verhoogde productiviteit en ongeëvenaarde duurzaamheid aanbieden.

/CMSPages/Focus op de eindgebruiker

FOCUS OP DE EINDGEBRUIKER

MILWAUKEE® werkt elke dag rechtstreeks met eindgebruikers om te begrijpen wat de eisen zijn van een constant veranderende werkplek en om de beste oplossingen te kunnen leveren voor een veiligere, productievere werkplek.

Door een grondige evaluatie van de uit te voeren werkzaamheden - de frustraties, behoeften en beperkingen - gaan wij op zoek naar een volledig nieuwe oplossing en leveren wij de baanbrekende innovatie die in al onze productlijnen te zien is. 

MILWAUKEE® Electric Tool is een dochteronderneming van Techtronic Industries Co. Ltd. Ltd. (TTI), ttigroup.com. TTI, opgericht in 1985, is een toonaangevende verkoper, fabrikant en leverancier van producten voor woningverbetering en vloeronderhoud, met meer dan 20.000 werknemers wereldwijd. TTI's wereldwijde merkenportfolio omvat Ryobi®, MILWAUKEE®, AEG® elektrisch gereedschap, Homelite®, Ryobi® elektrische outdoorapparatuur, Dirt Devil® en VAX® vloeronderhoudsapparaten.

/CMSPages/innovatie & productontwikkeling

INNOVATIE & PRODUCTONTWIKKELING

Sinds de oprichting in 1924 is Milwaukee Electric Tool marktleider op het gebied van innovatie in elektrisch gereedschap...

Enkele van de innovatieve producten van MILWAUKEE® zijn de TILT LOK™, 's werelds eerste cirkelzaag met verstelbare handgreep; de bodygrip Router met een exclusieve tactiele greep en handriem, en de SAWZALL™ - de reciprozaag met 6-positie draaibare handgreep.

Het MILWAUKEE® V28™ lithium-ion snoerloos gereedschapsysteem was weer een nieuwe revolutie in de industrie van elektrisch gereedschap. De MILWAUKEE® V28™ accu, die als eerste de lithium-ion accutechnologie in zijn snoerloze elektrische gereedschappen verwerkte, levert tot twee keer de werkduur en 40-50% meer vermogen dan een 18-volt NiCd accu van hetzelfde gewicht.