Als u op zoek bent naar de beste 12 Volt RED LITHIUM-ION snoerloze elektrische gereedschappen, komt er niets in de buurt van het Milwaukee® M12™ systeem dat wordt aangedreven door de best beschikbare lithium-ion technologie, REDLITHIUM ION™.

Milwaukee® is wereldleider in draadloze lithium-ion-technologie en biedt de meest geavanceerde oplossingen voor professionals overal ter wereld. Onze exclusieve lijn REDLITHIUM™ accu's bieden tot 40% meer looptijd, 20% meer kracht en 50% keer meer opladen dan conventionele lithium-ion accu's.

REDLITHIUM™ accu's leveren de allerbeste prestaties in de meest extreme omstandigheden op de werkplek, inclusief temperaturen tot 0°F/-18°C. In regio's waar hitte een belangrijke factor is, werken REDLITHIUM™ accu's  20% koeler dan conventionele lithium-ion accu's en bieden ze niet vervagende prestaties zonder geheugeneffect.

Volledig compatibel met alle draadloze M12™ producten die momenteel beschikbaar zijn, bieden de nieuwe REDLITHIUM™ accupacks onmiddellijk een upgrade van de prestaties, de looptijd en de duurzaamheid van de M12™ gereedschappen die u al in huis heeft.

 

LANGERE

ACCU-LEVENSDUUR

MEER

KRACHT

LANGERE

LOOPTIJD

Warmte bescherming

Extra grote lasnaden verminderen de elektrische weerstand en houden de accupack koel. Warmte wordt direct rondom de behuizing verdeeld om de cellen koel te houden. Grote cellen verminderen de weerstand, waardoor de cellen langer koel blijven.  

Mocht de accu ondanks de constructie oververhit raken, dan schakelt de REDLINK™ PLUS technologie de machine automatisch uit. U kunt de machine vervolgens direct weer aanzetten, maar dit is niet aan te raden. Als de accu na enkele minuten is afgekoeld, kan er weer verder worden gewerkt.

Standaard accu's werken slechts tot -6ºC. Dankzij de hoogste kwaliteit van onze celchemie, werkt de Milwaukee Redlithium-Ion accu tot -20ºC.
 

REDLINK PLUS Intelligentie

Door de combinatie van geavanceerde hardware en software maakt REDLINK PLUS™ Intelligentie geavanceerde communicatie tussen uw accu's en gereedschappen mogelijk, waardoor ongeëvenaarde niveaus van prestaties, bescherming en productiviteit mogelijk zijn.

Duurzaamheid

Schokgevoelige separatoren voorkomen het uitvallen van de accupacks door trillen en/of vallen. Volledige omhulling beschermt cellen en biedt een sterke structuur voor maximale duurzaamheid.

Rubberen mallen helpen de cellen te beschermen tegen vallend water en biedt een langere maximale levensduur. 
 

image
image

M12 FUEL™

Ontworpen voor de meest veeleisende vakmensen ter wereld

image

M12 FUEL™

Ontworpen voor de meest veeleisende vakmensen ter wereld

image

ÉÉN SYSTEEM, MEER DAN

115 TOOLS

image

ÉÉN SYSTEEM, MEER DAN

115 TOOLS