ÉÉN SYSTEEM

MEER DAN 90

TOOLS

DRAAGBARE KRACHT
VOOR ALLE TOEPASSINGEN
BREED ASSORTIMENT

M12™ SYSTEEM

Het MILWAUKEE® M12™ draadloze systeem levert toonaangevende duurzaamheid en kracht in formaat dat op de krapste plaatsen beter presteert dan de concurrentie. M12™ definieert snoerloze gereedschapsinnovatie en transformeert inefficiënte handgereedschappen - zoals snijders voor kabels en koperen buizen - tot geavanceerde werkpaarden die worden aangedreven door de REDLITHIUM™ accu-technologie van Milwaukee. Meer dan 90 unieke oplossingen maken de M12™ familie het grootste subcompacte draadloze systeem op de markt.

Het vlaggenschip van deze familie: de M12 FUEL™ collectie – bevat snoerloze elektrische gereedschappen met extreme prestaties. Ontworpen, ontwikkeld en gebouwd voor ongeëvenaarde productiviteit. Milwaukee bevestigt zijn leiderschap in de sector en integreert drie baanbrekende technologieën in een enkel pakket: een best-in-class POWERSTATE™ koolborstelloze motor, REDLITHIUM™ accu-technologie en exclusieve REDLINK PLUS™ Intelligentie. M12 FUEL™ biedt ongeëvenaarde duurzaamheid, looptijd en prestaties in de handen van professionals.

NIEUW

image
image

M12 FUEL™

Ontworpen voor de meest veeleisende vakmensen ter wereld.

image

M12 FUEL™

Ontworpen voor de meest veeleisende vakmensen ter wereld.

image

Ongeëvenaarde looptijd

Superieure duurzaamheid

image

Ongeëvenaarde looptijd

Superieure duurzaamheid


GEKOPPELD AAN ONZE LADER, DIE ZOWEL GESCHIKT IS VOOR M12 ALS M18, ONZE M12 EN M18 SYSTEMEN MAXIMALE PRODUCTIVITEIT TIJDENS  DE KLUS EN MEER DAN 200 OPLOSSINGEN*.

Er zullen M18 gebruikers zijn die kunnen profiteren van M12 als secundaire oplossing en andersom. Bij M18 draait alles om het vervangen van snoergereedschappen met hoge eisen door een draadloze oplossing. Bij M12 draait het allemaal om compact en lichtgewicht gebruik en het transformeren van inefficiënte handmatige tools tot geavanceerde, draadloze werkpaarden.