Service

Garantie en registratie

Garantie en registratie

Om het voordeel van garantieverlenging van de fabrikant voor maximaal drie jaar op uw gereedschap te krijgen, kunt u het online registreren.

Wat zijn de garantievoorwaarden?

E-SERVICE

E-SERVICE

Met Milwaukee® E-Service heeft u toegang tot een professionele end-to-end reparatieservice waar u uw gereedschap van begin tot eind kunt volgen. Dit geeft u gemoedsrust en het volledige vertrouwen dat uw gereedschap binnen de kortste keren weer in werkende staat is.

Laat je gereedschap repareren

Laat je gereedschap repareren

Als uw Milwaukee-product moet worden gerepareerd, kunt u een erkende servicecentrum bezoeken of een reserveonderdeel bestellen. Wat u ook kiest, wij zorgen ervoor dat uw hulpmiddel werkt zoals het zou moeten.

Li-on accu's

Li-on accu's

Voer met ons hulpprogramma het referentienummer van uw product of batterij in om te bepalen welke maatregelen in uw geval van toepassing zijn voor het transport van het (accu)gereedschap

Reserveonderdelen

Reserveonderdelen

Om ervoor te zorgen dat u gedurende lange tijd uw gereedschap in goede werkomstandigheden kunt gebruiken, zorgen wij voor een grote beschikbaarheid van reserveonderdelen, zelfs als uw gereedschap niet meer wordt vervaardigd. Wij zorgen ook voor snelle levering dankzij een efficiënt logistiek systeem vanuit ons Europees logistieke centrum.

GARANTIE VOORWAARDEN

GARANTIE VOORWAARDEN

For the use of our customers / commercial partners and our service agents to assist in distinguishing between worn, misused and defective parts for warranty repair purposes.

LEVENSLANGE GARANTIE OP HANDGEREEDSCHAP

LEVENSLANGE GARANTIE OP HANDGEREEDSCHAP

Defecte MILWAUKEE® handgereedschappen worden gratis vervangen of gerepareerd onder levenslange garantie als ze tijdens normaal gebruik breken door materiaal- of fabricagefouten.

WATERPAS NAUWKEURIGHEIDSGARANTIE

WATERPAS NAUWKEURIGHEIDSGARANTIE

Milwaukee® biedt een nauwkeurigheidsgarantie van 10 en 30 jaar op geselecteerde waterpassen.