MILWAUKEE® HANDGEREEDSCHAP LEVENSLANGE GARANTIE
Defecte Milwaukee® handgereedschappen worden gratis vervangen of gerepareerd onder levenslange garantie indien zij bij normaal gebruik breken als gevolg van een materiaal- of fabricagefout. Dit geldt niet voor handgereedschap zonder duidelijke fout, versleten maar nog functioneel, roestig, verbrand, misbruikt, gemodificeerd, omgevormd, geslepen, gelast, gebruikt voor andere doeleinden dan het normale gebruik, vernield door verwaarlozing of opzettelijk.*
 
*Voorwaarden van de Milwaukee® Handgereedschap Levenslange Garantie
 
  • Levenslange garantie wordt verleend door Techtronic Industries GmbH, Max-Eyth Str. 10, 71364 Winnenden, Duitsland
  • Levensduur wordt gedefinieerd als de periode die een gereedschap naar verwachting zal meegaan bij normaal gebruik en onder normale omstandigheden.
  • Uw gedateerde aankoopbewijs of aankoopbon moet bij alle aanvragen en claims onder deze garantiedekking worden gevoegd.
  • Om aanspraak te kunnen maken op de garantie, dient u uw plaatselijke erkende Milwaukee dealer hiervan op de hoogte te stellen (Store Locator) (1) dat er een defect aan het handgereedschap is opgetreden (exacte beschrijving van het defect); (2) op welk tijdstip het defect is opgetreden; (3) over de aankoopdatum, aangetoond met een kopie van het aankoopbewijs of een ander bewijs van aankoop; (4) over de naam van de verkoper (het bedrijf); (5) over de garantie die u aanvraagt (vervanging of reparatie).
  • Deze garantie wordt uitsluitend verleend aan de oorspronkelijke koper en kan niet worden overgedragen of afgestaan aan volgende eigenaars.
  • Deze garantie is bedoeld voor Europa, het Verenigd Koninkrijk, het Midden-Oosten en Afrika. U kunt contact opnemen met uw plaatselijke Milwaukee® dealer via de store locater op onze website via de volgende link: Store Locator of de Milwaukee® dealer waar u de oorspronkelijke aankoop heeft gedaan. U kunt ook contact opnemen met Milwaukee® via de contact ons pagina als u twijfelt.
  • Uw wettelijke consumentenrechten in geval van productgebreken blijven onaangetast. Deze rechten worden niet beperkt door deze garantie en blijven gratis.
  • Deze garantie sluit alle Milwaukee® meetapparatuur uit.