07 november 2023

MILWAUKEE® elimineert het gedoe van snoeren en levert direct vermogen met de nieuwe M18 FUEL™ Vacuümpomp

MILWAUKEE® brengt draadloze innovatie naar de HVAC-technici met alweer een industriegerichte oplossing die de productiviteit verhoogt.

De vacuümpomp levert dezelfde prestaties en snelheid als een gesnoerde vacuümpomp, maar biedt direct stroom, zonder gedoe met het zoeken naar stopcontacten en verlengsnoeren.

DE SNOERLOZE VACUÜMPOMP LEVERT ONMIDDELLIJK VERMOGEN EN VERBETERT DE PRODUCTIVITEIT TIJDENS HET VACUMEREN.

De M18 FUEL™ vacuümpomp 5 CFM, werken op M18™ REDLITHIUM™ accu’s. Deze leveren de werktijd en snelheid die nodig zijn. Door gebruik van een accu wordt de tijd en moeite voor het opzetten en afbreken geminimaliseerd, zodat gebruikers hun klus snel af kunnen werken..

Vacuümpompen zijn essentieel voor technici in woningen en lichte commerciële bedrijven tijdens de evacuatiefase van HVAC-reparaties en -installaties. Er kunnen verschillende slangconfiguraties worden gebruikt om aan te sluiten om een systeem leeg te trekken, en vaak nemen technici een verdeelstuk op in de aansluitingsopstelling. De M18 FUEL™ vacuümpomp 5 CFM is ontworpen met een voor de industrie unieke verdeelmodus om de snelheid en werktijd te maximaliseren, en biedt tot 90 minuten werktijd per  op één M18™ HIGH OUTPUT™ 8.0 Ah accu. Voor het vacumeren met directe aansluitingen en grote ½"-slangen biedt de standaardmodus tot 60 minuten looptijd op één M18™ HIGH OUTPUT™ 8.0 Ah accu. Voor gebruik in huishoudelijke en licht commerciële toepassingen kun je met de ½", ⅜" en ¼" poorten van de vacuümpomp het systeem snel leegtrekken, vooral bij gebruik met grote slangen.

De M18 FUEL™ vacuümpomp is voorzien van een POWERSTATE™ borstelloze motor die het mogelijk maakt om net zo snel te vacumeren als met snoer tijdens het leeghalen van het systeem, en beschikt over REDLINK PLUS™ intelligentie om maximale prestaties en bescherming tegen overbelasting te garanderen. De MILWAUKEE® vacuümpomp is ontworpen voor productiviteit en lost frustraties met snoer op door onmiddellijk vermogen te leveren en tegelijkertijd de tijd en moeite voor het opzetten en afbreken tot een minimum te beperken.

De M18 FUEL™ vacuümpomp is ontworpen met de manier waarop HVAC-technici werken in gedachten, met een kogelafsluiter om de pomp te isoleren zodat de accu gemakkelijk kan worden vervangen, een interne terugslagklep om het systeemvacuüm te beschermen wanneer de pomp niet draait, en een keerklep die de levensduur van de olie verlengt en de frequentie van olieverversing verlaagt. Bovendien zorgen een grote oliepoort en een schuine olieafvoer ervoor dat de olie gemakkelijk kan worden ververst zonder trechter. Voor de professional die de pomp op lange termijn wil blijven gebruiken, is de pomp ontworpen met eenvoudig te vervangen onderdelen voor snelle reparaties in het veld.

MILWAUKEE® zet zich in om de productiviteit te verbeteren door prestatiegerichte en vakgerichte oplossingen te bieden, zodat gebruikers een hele dag kunnen werken op één accusysteem. De M18 FUEL™ vacuümpomp is volledig compatibel met het hele M18™ assortiment, dat nu meer dan 255 gereedschappen omvat.

*M18 FUEL™ is ontworpen voor de meest veeleisende vakmensen ter wereld. Alle M18 FUEL™ producten leveren uitstekende prestaties en zijn uitgerust met drie MILWAUKEE®-exclusieve innovaties - de POWERSTATE™ borstelloze motor, REDLITHIUM™ accu en REDLINK PLUS™ intelligentiehardware en -software - die uitstekende kracht, werktijd en duurzaamheid leveren op de bouwplaats. Eenvoudig gezegd, M18 FUEL™ gereedschap is het krachtigste 18V snoerloze gereedschap in zijn klasse.


Specifications
M18 FUEL Vacuümpomp 5 CFM
M18 FVP5-801

  • Accutype: Lithium-ion
  • Accusysteem: M18™
  • Debiet: 142 l/min
  • Poorten: ½", ⅜" en ¼"
  • 5⁄16" adapter
  • Oliecapaciteit: 500 ml
  • Koelmiddelklassen: A1, A2L
  • Ultieme vacuüm: 25 micron
  • Gewicht inclusief accu: 9,7 kg (M18 HB8)


Kit bevat: (1) M18 FUEL™ vacuümpomp, (1) M18 HB8 accu, (1) M12-18 FC lader, (1) 500 ml oliefles, (1) 5/16" adapter


Voor meer informatie over de M18 FUEL™ Vacuümpomp, videobeelden van de pomp in actie of de dichtstbijzijnde winkel, ga naar M18 FUEL™ Vacuümpomp 5 CFM