30 augustus 2023

Nieuwe koplamp in het BOLT™ systeem

De BOLT™ hoofdlamp is volledig compatibel met alle BOLT™ accessoires en kan rechtstreeks op veiligheidshelmen worden gemonteerd zonder het gebruik van riemen.

De BOLT™ hoofdlamp is volledig compatibel met alle BOLT™ accessoires en kan rechtstreeks op veiligheidshelmen worden gemonteerd zonder het gebruik van riemen.

DE 70° VERTICAAL DRAAIBARE LAMP BIEDT VOLLEDIGE VERLICHTING VOOR ALLE TAKEN.

De hoofdlamp is ontworpen met een batterij aan de achterkant voor optimaal gebruik. Dankzij het platte ontwerp en de BOLT™-compatibiliteit kunnen alle hoofdaccessoires worden gebruikt.

De USB oplaadbare BOLT™ hoofdlamp levert tot 600 lumen TRUEVIEW™ lichtopbrengst met hoge resolutie. Hij biedt vier lichtstanden: hoog, medium, laag en eco voor maximaal 32 uur gebruik in de eco-modus en 4 uur in de hoge modus. De batterij kan worden opgeladen in de hoofdlamp via de USB-C-kabel of worden vervangen door reserve REDLITHIUM™ USB-batterijen zonder uitvaltijd.

De hoofdlamp is ontworpen om zelfs de meest veeleisende werkomstandigheden te weerstaan. Hij heeft een IP54-classificatie voor water- en stofbestendigheid, kan vallen tot 2 meter weerstaan en is bestand tegen chemische stoffen en corrosie.

De nieuwe producten in de BOLT™-serie laten zien dat Milwaukee zich richt op het creëren van innovatieve oplossingen die gebruikers niet ophouden en bijdragen aan een grotere veiligheid op de werkplek.

Specificaties USB-oplaadbare BOLT™ hoofdlamp met 600 lumen (L4 BOLTHL-301)

Type batterij: Lithium-ion
Batterijsysteem: REDLITHIUM™ USB
Lamp: LED
Bestand tegen stof en water volgens IP54
70° verticale rotatie
Max. gebruiksduur met L4 B3 accu: 4/ 8/ 14/ 32 uur
4 lichtstanden
Hoog: 600 lumen
Gemiddeld: 400 lumen
Laag: 150 lumen
Eco: 25 lumen
Gewicht met batterij: 236 g

Geleverd met (1) 600 lumen USB-oplaadbare BOLT™-hoofdlamp, (1) L4 B3-batterij, (1) USB-kabel, (1) blisterverpakking.

Leer de USB-oplaadbare BOLT™ hoofdlamp met 600 lumen te gebruiken bij uw dichtstbijzijnde verkooppunt, te vinden op onze store locator.