DRIVEN TO OUTPERFORM.™

DRIVEN TO OUTPERFORM. M18 FUEL™ is ontwikkeld voor de meest veeleisende vakmensen ter wereld. M18 FUEL™ levert extreme prestaties in een compacte structuur en beschikt over drie exclusieve innovaties van Milwaukee® - de POWERSTATE™ koolborstelloze motor, REDLITHIUM-ION™ accu en REDLINK PLUS™ intelligentie hardware en software - die ongelofelijke kracht, gebruiksduur en duurzaamheid leveren. Simpel gezegd biedt M18 FUEL™ de beste, volledige systeemtechnologie die uw draadloze tools aandrijft, beschermt en van stroom voorziet.
Product
1

POWERSTATE™

KOOLBORSTELLOZE

MOTOREN

2

REDLINK PLUS™

INTELLIGENTIE

3

REDLITHIUM ION™

ACCUPACKS

1. POWERSTATE™ KOOLBORSTELLOZE MOTOREN
2. REDLINK PLUS™ INTELLIGENTIE
3. REDLITHIUM ION™ ACCUPACKS
1

POWERSTATE™

KOOLBORSTELLOZE

MOTOREN

POWERSTATE™ koolborstelloze motoren zijn ideaal voor professionele vakmensen omdat ze meer toepassingssnelheid, koppel en duurzaamheid in een kleiner formaat leveren. Bovendien verminderen POWERSTATE™ koolborstelloze motoren ruis en koelen ze sneller af om jarenlang onderhoudsvrije prestaties te kunnen leveren.

animation
2

KRACHT

ONTMOET

CONTROLE

De combinatie van geavanceerde hardware en software maakt REDLINK™ Intelligentie geavanceerde communicatie mogelijk tussen uw accu's en tools, waardoor ongeëvenaarde niveaus van prestaties, bescherming en productiviteit mogelijk zijn.

animation
3

REDLITHIUM™ accu's gaan langer mee, denken sneller en werken harder dan alle andere professionele LITHIUM-ION accu's. De REDLITHIUM™ accu's zijn gemaakt om bestand te zijn tegen de meest veeleisende omstandigheden en leveren meer werk gedurende de dag en levensduur van de accu.

Kom meer te weten
animation

Prestatiegericht
Voor alle toepassingen
Breed assortiment

 

M18 FUEL™ 

 

M18 FUEL™ is ontwikkeld voor de meest veeleisende vakmensen ter wereld. Ongeëvenaarde prestaties leveren in een compacte structuur, alle M18 FUEL™ producten zijn voorzien van drie exclusieve Milwaukee® innovaties - de POWERSTATE™ koolborstelloze motor, REDLITHIUM™ accupack en REDLINK PLUS™ intelligentie hardware en software - die ongeëvenaarde kracht, looptijd en duurzaamheid leveren op de werkplek. Simpel gezegd, de M18 FUEL™ tools zijn de krachtigste 18V draadloze apparaten in hun klasse.

BEKIJK DE NIEUWSTE TYPES BINNEN HET M18 ASSORTIMENT

Ontwikkeld voor de professional, biedt elk M18™ product de duurzaamheid die gebruikers van Milwaukee gewend zijn. Of het nu gaat om het volledig metalen tandwielhuis in M18™ boorproducten of onze TRUEVIEW™ hoogwaardige verlichtingsoplossingen, Milwaukee streeft naar het ontwerpen van producten met functies die de investering van de gebruiker beschermen en bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden op het werkterrein.

image

één systeem, méér dan

215 TOOLS

image

één systeem, méér dan

215 TOOLS

image

ongeëvenaarde looptijd

Superieure duurzaamheid

image

ongeëvenaarde looptijd

Superieure duurzaamheid

Why not explore…