REDLITHIUM-ION™ ACCU'S LEVEN LANGER, DENKEN SNELLER EN WERKEN HARDER. *

Onze exclusieve integratie van chemie, pack ontwerp en schakelingen zorgen samen voor superieur vermogen in de meest veeleisende omgevingen. REDLITHIUM-ION™ accu's leveren meer werk gedurende de dag en levensduur van uw batterij.

NIEUWE GENERATIE REDLITHIUM-ION™
HIGH OUTPUT™ ACCU'S

ALS U OP ZOEK BENT NAAR DE BESTE 18V LITHIUM-ION DRAADLOZE TOOLS, KOMT ER NIETS IN DE BUURT VAN HET MILWAUKEE® M18™ SYSTEEM DAT WORDT AANGEDREVEN DOOR DE BESTE BESCHIKBARE LITHIUM-ION-TECHNOLOGIE; REDLITHIUM™.

"Milwaukee® is wereldleider in draadloze lithium-ion technologie en biedt de meest geavanceerde oplossingen voor vakmensen overal ter wereld. Onze exclusieve lijn REDLITHIUM™accu's bieden tot 40% meer looptijd, 20% meer kracht en 50% meer ladingen dan conventionele lithium-ion accu's."

REDLITHIUM™ accu's leveren de allerbeste prestaties in extreme omstandigheden op het werk, inclusief temperaturen tot 0°F/-18°C. In regio's waar warmte ook een kritieke factor is, werken REDLITHIUM™ accu's 20% koeler dan conventionele lithium-ion accu's en bieden ze niet-vervagend vermogen.

Volledig compatibel met alle M18™ draadloze producten die momenteel beschikbaar zijn, bieden de nieuwe REDLITHIUM™ accupacks onmiddellijk een upgrade van de prestaties, de gebruiksduur en de duurzaamheid van de M18™ tools die u al bezit.

LANGERE

ACCU LEVENSDUUR

MEER

KRACHT

LANGERE

LOOPTIJD

Thermische beveiliging

Extra grote lasnaden verminderen de elektrische weerstand en houden het accupack dus koel. Warmte wordt direct rond de behuizing verdeeld om de cellen koel te houden. Grote cellen verminderen de weerstand waardoor de cellen langer koel blijven.

Mocht de accu ondanks de hoogwaardige constructie oververhit raken, schakelt de red link™ electronic de accu op betrouwbare wijze uit. Nadat de accu is afgekoeld, kan deze opnieuw worden gebruikt. (knop naar linkpagina) Standaard accu's werken slechts tot -6ºC. Dankzij de hoogste kwaliteit van onze celchemie werkt de Milwaukee Red Lithium-Ion accu tot -20ºC.

REDLINK PLUS intelligentie

Door de combinatie van geavanceerde hardware en software maakt REDLINK™ Intelligentie geavanceerde communicatie mogelijk tussen uw accu's en tools, waardoor ongeëvenaarde niveaus van prestaties, bescherming en productiviteit mogelijk zijn.

Levensduur

Schokgevoelige afscheiders voorkomen het uitvallen van packs door trillingen en vallen. Celdrager uit één stuk - volledige omhulling beschermt cellen en biedt een sterke structuur voor maximale duurzaamheid.

Rubberen mal helpt de cellen te beschermen tijdens druppels en biedt maximale levensduur.
 

OPTIMALISEERT DE PRESTATIES OP ELK NIVEAU
LICHTE VRAAG ALLES PAST ZWARE VRAAG
TOEGENOMEN KRACHT
image
image

M18 FUEL™

Ontwikkeld voor de professional

image

M18 FUEL™

Ontwikkeld voor de professional

image

één systeem, méér dan

290 TOOLS

image

één systeem, méér dan

290 TOOLS

Why not explore…