Nieuwe M18™ FUEL Kernboormachine met magneetvoet

7/09/2015

Nieuwe M18™ FUEL Kernboormachine met magneetvoet

Milwaukee® blijft een ongekende innovatie leveren met de introductie van de nieuwe M18 FMDP M18 FUEL™  kernboormachine met magneetvoet.

ALS ONDERDEEL VAN DE M18 FUEL™ REEKS*, MET BEHULP VAN DE MEEST GEAVANCEERDE TECHNOLOGIEËN BESCHIKBAAR, IS DEZE NIEUWE MACHINE SNELLER DAN OP SNOER, HEEFT DE STERKSTE MAGNETISCHE GRIP OP 6,35 MM STAAL EN KAN 40 X 18 MM GATEN PER ACCULADING BOREN.

Gebruikmakend van Milwaukee’s M18 FUEL™ technologie, is Milwaukee in staat om problemen vast te stellen en de prestaties en werkduur te leveren die verwacht wordt door gebruikers van gesnoerde machines in een snoerloze versie.

Of het gaat om het compleet vervangen van de gebruiker’s magnetische boormachine of om het aanvullen van een gesnoerde line-up, de nieuwe M18 FUEL™ magnetische boormachine komt elke gebruiker ten goede. Met een focus op verticaal en bovenhoofds boren, heeft Milwaukee het traditionele ergonomische ontwerp van de machines verbeterd om de positionering en het boorproces te versnellen.

Daarnaast beschikken de nieuwe machines over een gepatenteerde magneetkracht die zorgt voor veiliger boren in 6,35 mm staal door de sterke magnetische grip op dit materiaal. De tool beschikt over permanente magneten waardoor de machine magneetkracht behoudt bij een lege accu. Doordat de machine is voorzien van Auto-Stop beveiliging, herkent deze onbelaste rotatie en stopt de boor automatisch voor de beste gebruikersbescherming.  

De M18 FUEL™ kernboormachine met magneetvoet is snel bedrijfsklaar te maken en aan te passen zonder gereedschap. Een 13 mm  boorhouder wordt meegeleverd en het aanpassen van de motor is mogelijk zonder gereedschap. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om sneller en eenvoudiger te wisselen tussen kernboren en spiraalboren. Geoptimaliseerd voor kernboren tot 38 mm en spiraalboren tot 13 mm voor maximale veelzijdigheid en verbeterde prestaties.

De nieuwe M18 FUEL™ kernboormachine met magneetvoet met permanente magneet geeft Milwaukee’s focus op de gebruiker en de investering in de veranderende technologie weer.  

* M18 FUEL™ is ontworpen voor de professionele markt. Alle M18 FUEL™ machines beschikken over drie exclusieve Milwaukee® innovaties – De POWERSTATE™ koolborstelloze motor, REDLITHIUM-ION™ accu en REDLINK PLUS™ intelligentiesysteem – die een onovertroffen vermogen, werkduur en duurzaamheid leveren. Simpel gezegd, M18 FUEL™ tools zijn de meest krachtige 18V snoerloze machines in hun klasse.