Milwaukee® M18 & M12 snellader laadt accu’s 40% sneller

18/11/2015

Milwaukee® M18 & M12 snellader laadt accu’s 40% sneller

Milwaukee® blijft doorgaan met het leveren van productiviteitsverhogende oplossingen aan de professionele markt met de introductie van de nieuwe M12™-M18™ snellader.

IN DE NIEUWE SNELLADER WORDEN M12™ EN M18 ACCU’S OPEENVOLGEND GELADEN. HIERDOOR IS DE GEBRUIKER MINDER TIJD KWIJT AAN HET VERWISSELEN VAN ACCU’S EN IS ER MEER TIJD OM DE KLUS TE KLAREN.

Door de uitbreiding van de M12™ & M18™ systemen en het brede aanbod van tools, bezitten gebruikers vaak meerdere machines en accu’s. Deze lader verhoogt de productiviteit van het laden, verbetert transport en bewaring van accu’s en vermindert de benodigde ruimte voor laders.

Met de REDLINK™ Intelligentie hardware en software is de lader voorzien van het meest geavanceerde elektronische systeem op de markt.  REDLINK™ controleert de accucellen voor een maximale levensduur en beschermt deze tegen overbelasting en ontlading. Als extra communicatie, geeft de lader aan wanneer 80% geladen is door middel van een langzaam knipperend groen licht. In plaats van te wachten tot de accu volledig is geladen, kan de gebruiker de accu eerder gebruiken en kan alsnog een aanzienlijke hoeveelheid werk worden verricht.

De nieuwe snellader zal meegeleverd worden met geselecteerde M18 FUEL™ machines, en wordt tevens verkocht als optionele accessoire. Vergeleken met bestaande laders die een M18™ REDLITHIUM™ 5.0 Ah accu in 100 minuten laden, laadt de nieuwe snellader dezelfde accu in nog géén uur.