<%# Title %>

ONE-KEY™ werkt voor jou

Moeiteloos voorraadbeheer en ongeëvenaarde aanpasbaarheid van gereedschap. ONE-KEY™ geeft een nieuwe definitie van productiviteit, zodat u altijd de volledige controle over uw tooluitrusting heeft.

Een veilige en centrale plaats voor al uw gereedschap en apparatuur.

Met ONE-KEY™ kunt u uw tools beheren vanaf uw computer, tablet of smartphone. Op de bouwplaats of op kantoor. Altijd toegang tot uw inventaris, waar u ook bent.

Inventaris dashboard

Inventaris dashboard

Het inventarisatiedashboard helpt u snel inzicht te krijgen. Slimme filters tonen essentiële informatie en een stroom van recente informatie over uw opdrachten, zodat u altijd op de hoogte bent wanneer u de app start.

Item details

Item details

Naadloos details beheren. Met ONE-KEY™ kunt u eenvoudig in een overzicht zien of een item beschikbaar is en aan wie het is toegewezen. ONE-KEY™ helpt consistentie te bevorderen door automatisch items bij te werken wanneer u bewerkingen uitvoert.

Service herinneringen

Service herinneringen

We hebben het onderhoud vereenvoudigd. Stel onderhoudsherinneringen in voor uw tools, en ONE-KEY™ laat u weten wanneer er actie nodig is. Automatische waarschuwingen zorgen ervoor dat uw gereedschap op volle capaciteit werkt en de optimale werkzaamheid op lange termijn behouden blijft.

Tool geschiedenis

Tool geschiedenis

Bouw een digitaal pad met een toegankelijke geschiedenis van wanneer, waar en hoe uw gereedschap is gebruikt. Gebruik deze informatie om een beter inzicht te krijgen over het verdere gebruik ervan, of om ontbrekende items terug te vinden.

<%# Title %>

ONE-KEY™

Geen spreadsheets meer
Geen wachttijd meer
Alleen productiviteit en prestaties