Een carrière bij MILWAUKEE

PAK DE KANS, BLIJF VOOR DE UITDAGING.

Ben je op zoek naar een spannende nieuwe baan bij een uniek, innovatief merk?
Verdiep je dan in de wereld van Milwaukee® en maak deel uit van het sterke team!

WAAROM WERKEN VOOR MILWAUKEE®?

Bij MILWAUKEE® investeren we in de beste disruptieve oplossingen in snoerloos elektrisch gereedschap, accessoires, outdoor power equipment, handgereedschap, opslag en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Deze oplossingen worden ontwikkeld, gecommuniceerd en geleverd aan de EMEA-markt door de gemotiveerde, ambitieuze, bekwame mensen die ons team vormen.
Wij geloven dat onze mensen en cultuur het geheim zijn van ons succes, en onze snelle groei heeft spannende nieuwe vacatures gecreëerd in alle gebieden van ons bedrijf in heel Europa.

Onze locaties

Europese Locaties

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Bij Milwaukee® zijn we een team. Wij leven een unieke teamgeest met sterke kracht - die niet alleen wordt belichaamd door ons merk, maar vooral door onze medewerkers en werksfeer. Een moderne werkplek, platte hiërarchieën en snelle beslissingen leiden tot de innovatie van vandaag. Goede arbeidsvoorwaarden, goed salaris en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket inclusief pensioenvoorziening en doorgroeimogelijkheden wachten op je. Alleen met een goed evenwicht tussen werk en privé kunnen we de grote stappen blijven zetten die we tot nu toe hebben gezet en de lat steeds een stukje hoger leggen.

Test

Groei zonder grenzen

Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren, krijg je een intensieve opleiding in de Milwaukee® gereedschapswereld. Vooral als buitendienstmedewerker krijg je diepgaande expertise die je met veel passie aan bestaande en nieuwe klanten kunt doorgeven en hen kunt overtuigen van de innovatie en prestaties van onze producten. Alleen door zo dicht mogelijk bij de klant te staan, kunnen we hem en zijn behoeften goed begrijpen.

Test

WELKE BAAN PAST BIJ JOU?

Job Site Solutions
Job Site Solutions

Staff Testimonials

Andrew Dobinson
Andrew Dobinson
Trade Marketing Manager

Ik ben Trade Marketing Manager binnen het Milwaukee EMEA Brand team, en werk al meer dan vijf jaar in het bedrijf. Ik kwam in 2016 in dienst via het Graduate Leadership programma en vanaf de eerste dag realiseerde ik me dat geen dag hetzelfde zou zijn. De ene dag film je elektrisch gereedschap op een bouwplaats in het centrum van Londen en de volgende dag vlieg je naar Monte Carlo voor een conferentie.

Ik heb gemerkt dat TTI een enorme nadruk legt op je persoonlijke ontwikkeling en een sterke teamgeest, en als er een project is waarbij je betrokken wilt zijn of vaardigheden die je wilt ontwikkelen, zullen ze je bij elke stap ondersteunen.

JE BAAN BIJ MILWAUKEE®

Wij zijn er trots op een omgeving te bieden die teamwerk en innovatie beloont. Bij ons kunt u slagen in wat u het beste kunt!

Dit is wat je kunt verwachten:

  • Flexibele werkomgeving die productiviteit waardeert.
  • Mogelijkheden om met een breder team samen te werken aan grotere projecten.
  • Voortdurende ondersteuning om je carrière bij ons verder te ontwikkelen.
  • Een competitief pakket met financiële en niet-financiële voordelen.
Careers

Ontvang Heavy Duty Nieuws in uw inbox